Mondial 125 NT Özellikleri



Mondial motorları pek çok reklama ev sahipliği yapan ve motor tutkunları tarafından da çokça tercih edilen bir marka olmanın yanı sıra, sponsor olarak da bilinmektedir.
uzun yıllardır bu alanda üreticilik yapmanın yanı sıra satış konusunda da oldukça başarılıdır. Motorcross için motor üretmenin yanı sıra diğer kullanıcıları da düşünerek, farklı özelliklere sahip motor üretimleri gerçekleştirmiştir.

Bunlardan biri de Mondial 125 NT modelidir. Model genellikle kısa mesafe seven ve grupça kısa kilometreli turları sevenler için üretilmiştir. Motor hacmi her ne kadar düşük olsa da performansı bunun aksine oldukça yüksektir. Mondial 125 NT Özellikleri Mondial 125 NT, 125 cc motor hacmi ile ön plana çıkmaktadır.
Tek silindir ve hava soğutmalı olan motoru 4 zamanlı sistem ile üretilmiştir. 7000 rpm motor ve 5000 rpm tork gücü ile performans sağlayan bu model, 104 kg ağırlığa sahiptir. Yakıtı bünyesinde depolayabilmek için ise 5 litrelik bir alan oluşturulmuştur.
Kış aylarında, yaz aylarına göre daha fazla yakıt sarfiyatı sağlamaktadır.
Mondial 125 NT modelinin ön frenleri disk, arka planları ise kampanadan oluşur. Ön lastikler 90/90-12, arka lastikler ise 3.50/10 ebatındadır.
Ürün pek çok kesim tarafından tercih edilirken kısa mesafeler için çok uygundur. Bu nedenle de işe gidip gelmek için bile rahatlıkla tercih edilebilecek ürünler arasında yer almaktadır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar